Trapper skal have den rigtige størrelse

Trapper skal have den rigtige størrelse

Fastgør rampens bundstøtter ved at spik 2 af 6 planker langs indersiden af ​​træstøttestrålerne. Brug strengen til at sikre, at støttebjælkerne kører i den korrekte vinkel for rampen. Den første og sidste plank på hver ende vil kræve et snit for at give dem mulighed for at løbe flush langs jorden og skylles mod væggen henholdsvis stigende.

Fastgør de to støttebjælker med 2 til 6 planker. Skær og placer en plank mellem hvert par støttebjælker og fastgør dem med negle.

Skær og søm 2 ved 6 planker i midten af ​​hver af de rektangulære sektioner oprettet ved at hænge tværplankerne i trin 5. Plankerne skal løbe parallelt med sidestøttebjælkerne og vinkelret på tværbjælkerne fra trin 4.

Nail krydsfiner planker oven på understøtningsrammen ved hjælp af hammeren for at færdiggøre rampens gulv.

At drage fordel af ubrugt loftsrum skaber meget tiltrukket opbevaringsplads i et hjem. Selvom rummet ikke bliver afkølet, kan sæsonbestemte varer, bøger, bagage og tøj alle gemmes der for at holde det ude af syne. Dit hjem kan have en luge i loftet for adgang, hvilket kræver at du bruger en stige og hæver dig selv op. Hvis ikke, kan der laves en luge med en gipsvæg. Brug et foldet trappesæt for at få adgang til lugen og gøre brug af dit loftrum.

En loftrappe er let og praktisk at lave

Ting du skal bruge

Foldet trappe sæt

Installation hardware

Trappestige

Power drill

Gipsvæg sav

Sav

Hammer

Målebånd

Tømmer

Nails

Skruer

Tegn linjer på loftet, hvor lukkeåbningen skal gå. Se på loftet for at sikre, at ingen kanaler, rør eller ledninger skæres, når såning åbner lugen. For at holde dit loft fra at opretholde nogen skade, undgå bjælker eller styrke bjælker. Brug en gipsvæg til at skære lugeåbningen ud.

Fjern alt træ, der blokerer lugeåbningen. Nail headers mellem bjælker i begge ender for at lave en ramme. Hammer negle eller driv skruer for at sikre loftet gipsvæg til rammen.

Bolt trapperammen på lukkeåbningen efter instruktionerne, der følger med trappeapparatet.

Ved hjælp af det kontinuerlige hængsel fra trappesættet skal dørpanelet fastgøres til den færdige ramme. Drej døren for at kontrollere, at den lukker ordentligt og passer ind i rammen.

Lav en loftrappe, som er praktisk og let at bruge

Brug et målebånd til at måle en retlinjet fra trappehældningen af ​​trappen til gulvet. Mål for begge ben.

Markér målene på de udvidede ben for at bestemme, hvor man skal skære. Brug en sav til at skære det overskydende træ på hvert ben.

Placering af et skab under et sæt trapper er en funktionel måde at gøre brug af eksisterende gulvplads, der sandsynligvis ikke bliver brugt ofte. Selv om trappen er skråt, kan du lave loftet eller, for et slankt design og lidt ekstra plads, kan du skrånende loftet i samme vinkel som trappen. Når det er færdigt, skal det nye kabinet give ekstra lagerplads, hvilket altid er nyttigt.

Læg størrelsen på skabet på gulvet. Rummet består af fire nye vægge placeret under et sæt trapper, der stiger op ad en mur. Brug en 2-til-4 og et niveau for at få for væggen selv med den indvendige del af den udvendige trappe stringer. Tillad tilstrækkelig lodret plads til en 24-by-80 tommers for hængt skabsdør.

Konstruer sidevæggen i den øverste ende af skabet med 2-ved-4’er. Du skal kun bruge en bund og en top plade. Denne væg bør sættes sammen først og derefter indsættes på plads. Bundpladen kan spidses til gulvet og mens toppen kan spidses mellem indersiden af ​​trappestrenge. (Dette bestemmer vægens overordnede bredde.)

Konstruer den lave ende sidevæg på samme måde som den høje endevæg og søm den på plads.

By 0

Related Posts

No posts were found for display
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed