Krydstogt er en anderledes ferie

Krydstogt er en anderledes ferie

Og jeg synes det er uheldigt. Der er absolut ikke noget galt med en ferie, men at tænke på, at overskriften til en forbruger destination er det samme, da rejse ikke er en god ting. Ligesom på vej til Vang Vieng og siger “Jeg har været i Laos” er det ikke rigtig sandt, så går det til en krydstogtshavn eller et altomfattende resort. Det steriliserer destinationen og gemmer den lokale kultur. Du oplever ikke virkelig Mexico, når du er i Señor Frøer, men det var fantastisk for mig, hvor mange mennesker udtrykte tanken om, at “Mexico er fantastisk!” Mens der.

Jeg tror, ​​at der er en klar forskel på rejse og ferie. Den første handler om at opleve verden, sidstnævnte om at slappe af.

På den ene side tror jeg, at krydstogskulturen er interessant, fordi det hele tiden handler om at have det sjovt, holde en drink i din hånd, spise og møde nye mennesker. Det er en meget glad og livlig atmosfære. Og det er godt.

Men der er den mørke side til krydstogtskultur: den er økologisk. For mange mennesker er et krydstogt deres eneste chance for at komme ud og se verden. Det kan være deres eneste chance for at opleve andre kulturer, især da de fleste amerikanere ikke rejser meget. Og hvad jeg ikke kunne lide om krydstogt var, at det var så indadvendt fokuseret, med alt designet omkring aldrig at se uden for skibet. Jeg kunne ikke lide, hvordan der ikke blev lagt vægt på at lære om de destinationer, vi skulle til.

Krydstogt er et godt feriested

I Haiti, da jeg begyndte at spørge min haitiske tour guide i Labadee (Royal Caribbean’s private resort, hvor en dobbeltgænger, hængslet hegn holder folk ud og os ind) om livet ud over muren, blev han synligt ubehageligt at diskutere det, som om det var tabu at diskutere “ting der sker derovre.”

Nu behøver vi ikke diskutere Haitian, Mexicansk eller Jamaicansk politik (de tre porte, der skal ringes på mit krydstogt), men jeg kan ikke se, hvorfor krydstogter ikke i det mindste kunne tilbyde nogle grundlæggende oplysninger om deres havne af opkald. Der var ikke noget i vores daglige rejseplanlægger om vores destinationer. (Jason bekræftede at dette også skete på mange andre skibe.)

På en måde følte jeg mig som havnene var fuldstændig irrelevante. Hvis der ikke er nogen indsats for at informere rejsende om deres destinationer, hvorfor ikke bare parkere båden et sted tæt på en strand og blive der? Hvorfor lave et show af det?

Hvad er det bedste ved et krydstogt

Vi amerikanere rejser ikke meget. Vores nyhedsprogrammer synes ikke at rapportere meget om, hvad Miley Cyrus gør. Jeg ved, at dette vil virke fornærmende, og jeg mener ikke, at det skal være, men krydstogter har en bestemt “Mellemamerikanske” føler for dem. (Jeg bruger det udtryk fordi “Mellemamerika” ofte betragtes som synonymt med intetsigende, cookie-cutter forbrugerisme.) Krydstogter er en meget kommercialiseret og sanitized oplevelse; de glans over virkeligheden af ​​hver destination for at skabe et boblende, du-ikke-behov-til-tænke-om-det-billede. Det er noget, jeg virkelig hader om amerikansk kultur. Det er ofte meget økologisk, og det syntes at bevare den holdning.

By 0

Related Posts

No posts were found for display
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed